Wie ben ik?

Mijn naam is Annie van der Velden-Hensen.
Geboren: 23 augustus 1959 in Veenendaal en sinds 1978 getrouwd met Adriaan.
Heb 2 dochters en een zoon en 2 kleindochters.
In 1993 zijn wij een eigen bedrijf begonnen (Staalconstructies) waar ik op kantoor werkte, daarvoor zat ik bij de gezinsverzorging.
In 2010 ben ik voor mijn zoon gaan zorgen (die door een ongeval lichamelijk gehandicapt is geraakt) en wertek ik nog een halve dag op kantoor. In 2014 is mijn zoon op zichzelf gaan wonen (24-uurszorg). Daarnaast ben ik oppas-oma en mantelzorger voor mijn vader en zoon.

Ik heb altijd interesse gehad in het menselijk lichaam en het spirituele (las boeken over homeopathie, edelstenen, Reiki, tenen lezen enz.). verder heb ik een cursus spirituele ontwikkeling gevolgd en een cursus Tenen Lezen, alsook een opleiding gevolgd tot Pedicure.

Verder heb ik de cursussen en opleidingen gedaan in coaching bij autisme en Soul Body Fusion Practitioner® (energetische behandeling). In 2014 heb ik Reiki 1 en 2 en de Masteropleiding gedaan. Dat heb ik gedaan Centrum Delphi in Ede onder de liefdevolle leiding van Janneke, mijn Reiki Master.

Ik ben dankbaar en blij nu deze weg te mogen bewandelen vol van liefde, licht en energie, en het ook aan anderen door te mogen geven.
5