Tenen lezen

Tenen analyseren is en wetenschappelijk onderbouwd kennissysteem!

De grondleggers zijn Imre en Margriet Somogyi. Geboeid door het verhaal achter de tenen hebben zij duizenden tenen met elkaar vergeleken. D.m.v. de stand en vorm van de tenen konden het gedrag en het karakter van iemand gelezen worden. Het resultaat was verbluffend.

Met tenen lezen is het mogelijk om een analyse van je karakter, persoonlijkheid en gedrag te krijgen. De tenen en teennagels geven een schat aan informatie over wie je diep van binnen bent. De stand en de vorm van de tenen en teennagels worden geïnterpreteerd en dit geeft je inzicht op allerlei gebied. Deze methode is geschikt om kennis op te doen over jezelf en je relaties.

Een teenanalyse is altijd een momentopname. Dit betekent dat de stand en vorm van tenen en teennagels kunen veranderen naarmate de eigenaar zelf van binnenuit verandert, bijvoorbeeld na een belangrijke ingrijpende gebeurtenis.

Voor wie?
Teenanalyse is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die van tijd tot tijd even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken.